Categorieën
Uncategorized

glazen

Glasvezel leggen , zijn gemaakt van glas, niet van plastic. Glasvezeltechnologie is gebaseerd op het hebben van arrays van lichtgeleiders die "vezels" worden genoemd. Deze produceren veel sneller licht dan de koperdraad die wordt gebruikt om het te transporteren, dus het is energiezuiniger. De snelheid waarmee het licht produceert is zoveel groter dan het koper kan. Dit betekent dat we een webpagina op een computer of tv met een enorme snelheid kunnen bekijken, terwijl vergelijkbare gegevens veel langzamer op een computer kunnen worden opgeslagen.

Een probleem met het gebruik van dit soort technologie is dat het vatbaar kan zijn voor Berserker. licht kan rails tegen glas, en dit dankt zijn naam aan het uiteinde van de vezel. maar er wordt gezegd dat om dit te overwinnen, er veel aandacht en onderzoek nodig is om een ​​manier te vinden om het proces te stoppen of aan te passen.

Er zijn een aantal bedrijven die glasvezel maken die in de technologie wordt gebruikt. Sommigen van hen zijn: Telsom, Henryote, Corning, Beavers en Tweed. De belangrijkste reden voor het gebruik van glas is dat het een isolator is en dus als een schild voor het licht fungeert. Dit betekent dat het licht het hoofdsysteem niet binnendringt, dus we krijgen een heel duidelijk beeld, maar het glas is transparant voor normaal licht.

Glasvezel is de perfecte technologie om te gebruiken voor de overdracht van licht. Zijn prestatie is zodanig dat hij het hele lichtcommunicatiekanaal droog kan houden. normale draden kunnen niet worden gebruikt omdat ze gemakkelijk beschadigd raken. Ook kan een glasvezel worden gebruikt die zeer efficiënt is. Het licht gaat er niet doorheen, maar reist langs het hele binnenste van de metalen kern.

Maar barrières kunnen nog steeds een beetje zijn. Er zijn bepaalde materialen die het moeilijk maken om vezels te splijten. De glasvezels die in de technologie worden gebruikt, kunnen worden geschuurd door slijpen en theitaat dat zich op het binnenoppervlak van de vezel verzamelt, waardoor de kabel leeg raakt. Maar de uitdaging is hoe de vezel in de afscherming te krijgen, zodat er geen licht van buitenaf de delicate interne werking van de kabel vernietigt.

Het antwoord is om de binnenkern te bedekken met een transparant omhulsel dat een kern wordt genoemd. Het belangrijkste voordeel hiervan is dat de vezel op het binnenoppervlak kan worden bedekt, waardoor mogelijke schade aan de kabel wordt geëlimineerd. De problemen om de kabel binnen de barrière te brengen, komen neer op de keuze van de afscherming. Er zijn drie soorten afscherming beschikbaar: diëlektrisch, binnenkern en mechanisch. diëlektricum en binnenkern zijn de twee belangrijkste soorten afscherming.

De bedoeling bij het kiezen van een materiaalgebaseerd systeem is om een ​​volledige mantel voor de kabel te creëren. Dit biedt bescherming aan de kabel tegen mechanische en elektrische schade. De kabel kan echter nog steeds worden beschermd tegen de omgeving. Er zijn gevallen waarin de kabel mogelijk niet of slechts beperkt kan worden gebruikt. Dit wordt meestal ondervangen door een optie toe te voegen om de kabel te beschermen tegen de omgeving, zodat deze LED-bestendig of storingsvrij is.

Bluetooth-kabeltrekkers zijn gemaakt van een mix van materialen en een van de beste materialen die kunnen worden gebruikt om de kabel te beschermen, is de veerkrachtige afscherming van brandnetelschotten. Het trekvermogen van de kabel is meestal rond de tien watt, waardoor het een veilige concurrent is van de andere materialen die worden getest.

The material used to dielectricate timbers used in cable pullers is not recommended for outdoors and is also not recommended for use in severe weather. There are tests set up to determine just how much energy a timber can absorb before it starts to deteriorate. The standard rating is give by the manufacturer and is not always correct. There are also some cables that are designed to be more brittle and others that are stronger so calibration are needed to ensure that the cable is performing to rating.

The cable stressing tests that are done on timbers are measuring tension and holding forces. The cables are pulling tungsten weights that are set at the same tension level and the cable is measured then tested for its ability to resist changes in direction. This cable is not usually used for balanced cables as the timbers are usually used for unbalanced connections.

Many timbers used in the outdoor environment are not treated with a protection standard such as NEMA 4 (National Electrical Manufacturers Association 4). This means that protection for the cable is required and the highest standard for protection would be NEMA 3.

De meting van de kabelbreukbelasting voor hout wordt als gemiddelde genomen, maar vaak wordt hout op verschillende compressieniveaus geregistreerd. Dit is belangrijk voor de prestaties, maar betekent ook dat hout uit zeer gevoelige situaties moet worden gehouden, omdat vocht en rook de kabel kunnen beschadigen, zoals in het geval van houtbewerkingshout.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.