Categorie├źn
Uncategorized

How Do I Know If I Am Ready to Let Go

Een beoefenaar, ook wel ritueelbegeleider genoemd, is iemand die je kan helpen bij het verwerken van een vorm van lijden. Hij helpt de wonden van je verleden te helen, als die er zijn, door je te helpen in je ziel op te nemen wat er gaande is en voorbije beelden te zien orleans ontwaken.

Als u merkt dat uw verdere leven en werk op een bepaalde manier als een legpuzzel zijn, die stukje voor stukje groeit en verandert, dan kan het zijn dat uw levensstijl voornamelijk gegrond is in de "wortels" die aan de bovenkant van deze legpuzzel liggen, hoewel u legpuzzelstukjes hebt van vele andere afbeeldingen die om de puzzel heen zijn gelegd. In dit geval kan uw spirituele coach iemand zijn die de afbeelding van de puzzel tot leven brengt en u helpt te zien wat er in uw ziel zit, net zoals een architect helpt een gebouw vanaf de grond op te bouwen. Als u zich in een werksituatie bevindt waarin u genezing en reiniging zoekt, kan het zijn dat uw spirituele coach iemand is die u helpt uzelf te "reinigen", door uw verleden betekenis te geven, en uw dromen en ECHTE visioenen door te geven in uw leven.

Ik kan zeggen dat jij de spirituele coach van je dromen bent, maar vaak hebben mijn cliënten dit nooit tegen mij gezegd of zelfs maar ooit tegen hun coach gezegd. Hoeveel weet je over je ziel? Weet je waar je bent geweest, waar je naar toe gaat of wat je op je reis in de weg staat? Hoe brengt u uw dagen door?

Maar zelfs als je weet waar je heen wilt en wat je wilt doen, kunnen we onszelf vaak in de weg zitten. Er zijn veel dingen waar we rekening mee moeten houden en die we ofwel forceren ofwel in onze macht hebben. We geloven bijvoorbeeld dat schulden slecht zijn, maar als de rekeningen komen voelen we een gevoel van zelfingenomenheid en diepe angst en angst is de katalysator voor ons om uit te breiden naar iets groters en groters. In staat zijn om je dromen te zien vanuit een ruimte van geloof betekent dat je volwassen bent op al deze gebieden. Je coach helpt je uitkijken voor deze soldaatmijnen van twijfel en angsten en herinnert je er steeds aan dat hoop en geloof de basis zijn van alle succes en je ware onaangeboorde potentieel naar boven kunnen en zullen brengen.

Er wordt vaak gezegd dat de beste manier om te weten of je klaar bent voor de volgende stap, groei of zelfs het volgende niveau in je leven, is om die stap van een afstand in het gezicht te kijken. Omdat je dromen je enige visie kunnen zijn moet je je leven zo inrichten dat er een verdeling voor je ontstaat om op te stappen en die volgende "afgrond" te kunnen zien die je meer "nieuwe medicijnen" zal doen ervaren dan je je ooit hebt kunnen voorstellen. Leef je het leven in wakker bewustzijn of heb je een mooie lange periode van stagnatie tussen je dromen? Ben je zelfverzekerd en bekrachtigd of voel je je berustend en onbeloond?

Dus stel je de vraag: "Hoe weet ik of ik klaar ben om los te laten en het te doen?" Dit is een uiterst belangrijke stap in dit proces. Onthoud gewoon dat de inspiratie van plezier het beste medicijn is! Onthoud dat er echt groeipotentieel zit in al je dromen en dat er kracht zit in het leven van die grote stap van geloof, het nemen van die grote stap om iets in jezelf te nemen en het helemaal tot het einde te brengen.

Als je eenmaal verder bent gegaan dan je dromen en verder bent gegaan dan je had verwacht, dan ben je klaar om verder te gaan. Maar onthoud, je bent nog niet klaar om die daad te stellen en die revolutionaire verandering te accepteren. Je zult de ogen van het verleden moeten loslaten en eigenlijk dankbaar moeten zijn voor wat je tot nu toe hebt kunnen bereiken. Het doel is om daadwerkelijk te genieten van de nieuwe visie die je rond je ziel hebt gecreëerd.

Doe het met doel en wees dankbaar voor je leven. De antwoorden liggen voor je, maar je moet je best doen om de sprong van geloof te maken die nodig is om ze te zien. Zonder die sprong van vertrouwen zul je nooit kunnen komen waar je heen wilt. Wees dankbaar dat je in die ruimte bent! Je zult zien dat je zult groeien en jezelf weer zult opgraven met alleen maar meer van je succes, moed en inspiratie. En we weten hoe het wonder gebeurt als je het je eigen maakt.

Mijn les is deze: til je geest op en maak het je eigen. Het vasthouden van de impact van het verleden raakt je met een krachtige kracht die je leven overstijgt en transformeert. Laat deze krachtige energie in je leven stromen, zodat je kunt groeien en groeien en jezelf kunt transformeren, waarbij je er alles aan doet om een grote impact in de wereld te maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.