Categorie├źn
Bedrijfsdiensten

Makelaars – Wat moet ik doen?

Taxateur Tiel

 

 

 

 

Wat zou ik moeten doen, en waarom zou ik dat doen?

Om een huis te vinden dat aan uw eisen voldoet, een huis dat op de beste locatie ligt, in een goede buurt met veel getuigenissen, moet u naar een makelaarssalon gaan. Een makelaar zal langskomen, en u:

Het eerste bezoek aan een Showroom is belangrijk en u moet zich op uw gemak voelen bij onze makelaar.

Mocht u besluiten door te gaan, dan is het belangrijk dat u op de hoogte blijft van de ontwikkelingen op de onroerendgoedmarkt.

Vergelijkbare verkopen:

U zult wat informatie moeten geven over vergelijkbare verkopen, zoals:

Wij zullen ervoor zorgen dat deze informatie actueel wordt gehouden, aangezien verkopers en kopers waarschijnlijk binnen enkele dagen de beste aanbiedingen zullen kennen.

De nadelen van een bezoek aan een showroom

Ik kan me niets frustrerenders voorstellen dan met makelaars te maken te hebben en namens u te onderhandelen.

Het is mogelijk, in sommige gevallen, dat een makelaar u het verkeerde type eigendom toont, dat u niet in overweging hebt genomen, kapitaalwaarden, huurniveaus, en u moet ervoor zorgen dat elk bod dat u doet in overeenstemming is met, of een positie inneemt boven, de werkelijke marktwaarde.

Als makelaars raden wij u aan uw eigendom te kopen tegen de juiste prijs!

Vergelijkbare verkopen

De agent zal u voorzien van informatie over hun vergelijkbare verkoop, maar je moet niet vergeten dat hun vergelijkbare verkoop zal eigenschappen die zijn verkocht omvatten. Als dat het geval is, kunt u dat niet gebruiken als basis om over een prijs te onderhandelen. Als u een woning wordt verkocht tegen 6% onder de marktwaarde, zult u moeten uitrekenen wat de woning waard is tegen 6%. Tenzij u te kort wilt worden gedaan!

Een “complete” dienst

Een volledige dienstverlening is vergelijkbaar met wat door een hypotheekmakelaar/leningofficier wordt verstrekt. Het betekent dat zij al het werk voor u doen – van de taxateur tot de uitwisseling van contracten. Het is een geweldige manier om de last voor u te verlichten. Makelaars hebben blijk gegeven van een grote deskundigheid en kennis. Zij kennen veel mensen die hen kunnen helpen – makelaars en notarissen, advocaten, bouwers, buitenlandse klanten. En diverse belangrijke factoren zoals perceelsgrenzen, lokale zoekopdrachten en milieuhygi├źnische kwesties. Dit alles betekent dat uw nieuwe huis niet kan worden gebouwd op een stuk grond dat in het zicht komt van uw voltooide grens – vandaar de term “in het gedrang gekomen procesvoering”.

Zou u een huis kopen op land en dan ontdekken dat er een lolletje is verderop – Strata, Eco, Condo, Huis onderhevig aan, Lening, Alleen rente?

Een volledige dienstverlening zal vragen oproepen. Door niet te weten waar te stoppen, kan het risico hoog oplopen. De beloningen, lage onderhoudskosten, gegarandeerde verkoop.

Uw huis verkopen is een complex proces. Een makelaar zal u voorzien van hun deskundige kennis en halen de beste prijs voor uw huis die ze een opknapbedrijf schatten op 30% meer dan de 12% mark-up die ze u in rekening brengen!!! Dat is zeker beter dan kosten uit te betalen.

Door te werken met een enkele makelaar zullen ze in staat zijn om zowel u van dienst, als de verkopers directe eis is voor de service! Zoals hierboven geciteerd, als u tevreden bent met de prijs…koop het huis!

Geeft u volledige gemoedsrust

Overdrachtsoverdrachten worden uitgevoerd door een bedrijf dat 600 of meer advocaten heeft die in 80 kantoren in het hele land werken, en dat gewend is overdrachtsoverdrachten te behandelen in alle, maar de meest complexe omstandigheden. Er zijn een groot aantal makelaars die slechts een zeer klein deel van het land bestrijken en een immense plaatselijke kennis en ervaring zouden kunnen hebben.

Als ze ervaren en eerlijk zijn, zullen ze het eigendom graag voor u taxeren – en een vaste vergoeding overeenkomen (vaak 1% van de verkoopprijs)

Zij zorgen voor de opmetingen, zodat alle technische en juridische vragen over het onroerend goed zijn gedekt.

Het hele proces van taxatie, onderzoek, aanbiedingen / aanvaard, aanbetaling, contracten / eerste offerte, hypotheken / voltooiing data, allemaal behandeld in huis.

Zij regelen de hypotheek voor u – en geven u een goede advocaat om te helpen bemiddelen bij het definitieve contract

Zij zullen de bouwopzichters voor u leveren

De bouwopzichters krijgen de omvang van de werkzaamheden te zien

U zult een “Pre-Contract Report” ontvangen waarin wordt bevestigd dat uw wensen zijn overeengekomen, dat de offertevoorwaarden zijn aanvaard en dat er verbeteringen zijn gevonden die voor u nuttig zijn – dit is nu heel gebruikelijk in Spanje

Zorgt ervoor dat juridische documenten 100% grondig en correct zijn, en dat u, uw advocaat en agent tevreden zijn met de juridische contracten / verplichtingen

Zij zullen de contracten voor u opstellen, met inbegrip van de verzekeringsverbintenissen van uw Co-partijen, waaronder u, uw hypotheekverstrekker, uw makelaar, de bouwer en deMaltaico del Solval-verkoper.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.