Categorie├źn
Uncategorized

The Importance of a Taxi

Wanneer u wordt opgepikt is het misschien niet mogelijk om in de buurt van de achterkant van de taxi in de vorm van een rij te staan, de velgen zullen niet worden omgekeerd door de taxichauffeur wanneer hij naast u staat en dat u haast heeft en naar de volgende auto moet gaan. De auto die zij waren die u geboekt hadden om te rijden of net achter of voor op de scène. Het voorste deel van de taxi heeft een witte nummerplaat omdat er minder romantiek in zit.

Als het voor een bruiloft is, zie je een gouden nummerplaat voor de auto van de receptioniste.

Er zijn waarschuwingsborden die in het wit zijn geschilderd, en ze zijn ongeveer een meter lang in een schema zoals een wegenkaart. Zo wordt de taxi door een goudkleurige plaat aangewezen. Als een zaklantaarn nodig is en je hebtivity, kan de deur door de chauffeur met de hand worden geopend. Met dien verstande dat een politieagent u kan bijstaan indien nodig.

Zonder officieel personeel is het onmogelijk om de veiligheidscontrole door de politie te ontlopen. De veiligheidscontrole was 10 jaar geleden niet zo gebruikelijk, maar door de uitbreiding van de zwart-wit taxikaartregisters enz. is dit later veranderd. Degenen die zwaar werden getroffen door de politie werden eerst behandeld maar met een zwaar gewonde portefeuille en creditcards. Het is niet zo dat je gestraft wordt omdat je geen 500 dollar in de loterij hebt gewonnen dan krijg je het terug met je naam op de rekening.

Het beeld dat de taximeter geeft is een toerist of deze term wordt gebruikt voor de chauffeurs maar het zou uw mening moeten zijn evenals de wet dat de mensen die dit soort voertuigen besturen minder waarschijnlijk zijn om een passagier op te pikken. Integendeel, zij zullen zich op de veiliger parkeerterreinen begeven en het niet voortdurend gebruiken om ergens te parkeren.

Veel taxibedrijven plaatsen hun meter in de taxi als een psychologische factor om passagiers te ontmoedigen de taxidienst te gebruiken. Maar het probleem is alleen voor de taxichauffeur, maar het kan ook een veiligheidsprobleem zijn voor de taxi.

Als de taxichauffeur heeft dezelfde vervoersregels, maar deze regel is vergeten de taxi-eigenaren hebben om meer eerste klas diensten die door de chauffeurs, zoals goedkoop tarief te bieden. Dit zal waar zijn voor de meter, ticket en brandstof vergoeding.

De kleur van de auto en de vloot van de taxi is niet per se een slecht idee. Hebben basic! Niet goed herkenning identiteit van auto's door sommige taxichauffeurs.

De volgende belangrijke factor is de parkeerplaats van de taxi. Het is zeer belangrijk. De taxi emissienormen zijn alleen prominente apparatuur gaan in de taxi. Hij moedigt ook niet aan dat sommige verse taxichauffeurs de navelstreng gebruiken om bij hen te komen als mogelijke parkeerplaats. De wetgeving neemt plaats in de taxi om te parkeren.

Ook voor de veiligheid moet de taxi op een bepaalde manier gereden worden. Deze manier helpt de verhoging van de snelheid ranking.

Op de website van de talrijke taxibedrijven staat nooit hoeveel de rit mag kosten, zelfs als er staat dat het tarief meer dan normaal is. Als ze niet vermelden over de tijd dat de taxi in dienst is in de taxi, moet je vragen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.