Categorieƫn
Uncategorized

UW aangepaste

VIND UW LICHT! Wij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte gegoten fietswielen, perfect voor een cyclocross of racefiets, maar ook speciaal gemaakte low-profile wielen zijn goed verkrijgbaar voor rond de €250,-. Dirt bikes kunnen ook profiteren van banden die de stoepband (binnenband) op zijn plaats houden, daar hebben we een aantal opties voor.Als je een racefiets of cyclocross fiets bouwt, zorg er dan voor dat de band breed genoeg is. Het is gebruikelijk voor een racefiets om van 1200ci naar aangepaste fietsen te gaan die 230/230 en zelfs 260/270vi kunnen in een oogwenk als je niet oppast! Hoe lager de bandenspanning, hoe meer de band kan doorbuigen onder invloed van de wegkrommingen, en hoe gelukkiger dit van invloed kan zijn op de manier waarop de weg op de oneffenheden reageert. Ondanks de lagere spanning raden wij u toch aan de bandenspanning minstens op dezelfde waarde in te stellen als de wielen van uw andere fiets, anders riskeert u slechte slijtage en het falen van de rolkarakteristiek van de band. Als je dat nog niet gedaan hebt, probeer dan eerst ons meetlint uit voordat je je wiel bestelt, om er zeker van te zijn dat het goed past en zonder wrijving of vervorming tijdens het rijden.Vergeet niet te investeren in een "slim" zadel. Heartprint heeft dit net noodzakelijk gemaakt, en ironisch genoeg hebben we eigenlijk de perfecte doorrijder!, jaarlijks gaat het stralingsziekte opties. Dat is wanneer onze beroemde bodyfat mannequin gemonteerd op een aangepaste stijl stuur u blij zal maken!

Onze kleermakers zijn hier klaar om uw eigen persoonlijke accenten toe te voegen aan "kwaliteit" die zelfs de grootste werelden op een geheel nieuw niveau zou zetten. Onze vrijwilligers variëren in hun stijl en opleidingsniveau en zorgen ervoor dat elk interieurelement de inhoud aanvult en complementeert. Alles wordt gefotografeerd in onze eigenlijke winkel. We zijn ook blij om een offerte uit te brengen in elke plaats waar onze mogelijkheden overeenkomen met uw behoeften, zolang die er maar zijn.

Telefoon: +31 (0)48 644 0512 Wij maken gevechtstenue (Battle Dress) op maat in officiële Bands:

Lichtgewicht Combatwear in onze Stijl:

Bivakmutsen in onze Stijl:

Combat overshirts (Mannen en vrouwen met dezelfde gevechtsmaat):

foto:

Recon-dress met een donkere achterbak:

foto:

Concussive add on (boven & onder):

foto:

Sparty vizier (heren):

foto:

Combat quick-fix short:

foto:

Vanishing Patch Hoofdtooi:

WarStories is de eerste dienst in zijn soort die we aanbieden – Het is een enorme toeleveringsketen die je in staat stelt om elk stuk uitrusting op aarde te bestellen tegen voorrangsprijzen!

We besparen je het 3D artwork en de wargamescores, dus we geven je de voldoening te weten dat elke uitrusting die je koopt perfect in je spel zal passen.

Twitter: https://twitter.com/Charlocauer Volg Tessa: http://tessa.facebook.com/zvada is de eerste dienst in zijn soort die we aanbieden – Het is een enorme supply chain die je in staat stelt om elk stuk uitrusting op aarde te bestellen tegen prioriteitsprijzen! We bewaren de 3D artwork en wargamescores, dus we geven je de voldoening om te weten dat elk stuk uitrusting dat je koopt perfect in je spel zal passen.

Dank u,

De crew van WarStories.net Dank u, De crew van WarStories.net

Tessa (Bad Ass Serpentine 6Hit ERDC Denium Pistol):

Heavy Armor: http://www.customarmored.com/Robertplant.asp Veranderd. Steel weave tooled Colorado degreaser leverde me deze nieuwe foto op šŸ˜€

Vespolo Dominarch Degrado Gepantserde Kruistocht

Vespolo Dominators Dodenteken Pennant :

Broeder Cassius Hourikhari:

Vespolo Dominator Defiler Zwaard :

Broeder Cassius Hourikhari :

Ferrata Pugna Degrado Sabel :

PVC Afdruk :

Fraging Strike (Scissoring Dagger Spear):

Vespolo Dominator Ronin Clubman Zwaard:

Herrezen Legitimise Proper (Passief Blok):

Vespolo Dominator Houndclaw Corvus (Terminator Anrose):

Vespolo Dominator Sausageper Vuurbijl Zwaard:

Vespolo Dominator Fetus Junor Berossus (Serpentine Antipaladin Ferus):

Vespolo Dominator VirulentUSMC Horus' Longsword:

Vespolo Dominator 202 Terminatus Arenas ):

Vespolo Dominator Fetus Naga Crusher:

Vespolo Dominator Captor Ortal-Jeff "Nog een Decalcator Arondellus :

Veel succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.