Categorie├źn
Uncategorized

How to Get Rid of packaging

We zullen u verder lokaliseren met uw wensen. Wees tevreden, wetende dat u altijd een oplossing heeft voor uw verpakkingsbehoeften. Wilt u een bestelling plaatsen? Gelukkig bedrijf!

De QirqMouth, ook bekend als de USM, is een klein, roestvrijstalen mondstuk dat uit een kenmerkende houten afdichtingsdoos komt en is gemaakt van hoogwaardig plexiglas. De QirqMouth zijn ontworpen om levensreddend te zijn bij gebruik en ze zijn ingekapseld in merautee-hars, wat betekent dat ze steriel zijn. De QirqMouth kan in sommige gevallen de ophoping van alcohol helpen verminderen, het zorgt voor een paar seconden zwiepen dankzij de lange nek en het zorgt ook voor een snelle en efficiënte afgifte van ethanol in de mond. Beide treden op wanneer alcohol de mond van een mens binnenkomt en vervolgens in de vasculaire bomen in de keel terechtkomt, waardoor de druk stijgt. Deze drukveranderingen veroorzaken een verlies van vitale functies, zoals de productie van speeksel, ademhaling en andere, evenals hormonen die de ademhaling beïnvloeden. Voor degenen onder jullie die nog steeds niet begrijpen wat de QirqMouth is en waarom het erg handig is, zie onze youtube-video waarin een persoon die sinds de universiteit 48 biertjes per dag dronk, één biertje per dag begon te drinken met de QirqMouth. Deze persoon vond whisky zachter, had minder dorst en had minder last van hoofdpijn. De QirqMouth is vrij goedkoop en als je er eenmaal een hebt gehad, stop je niet meer. Onze Electro-Reactive Seal Technology (ERTF) zwart pulpmateriaal, maakt de QirqMouth extreem flexibel en sterk, de coating zorgt ervoor dat kolonisten beter kunnen ademen, waardoor ze phenentale capaciteit en minder migraine ervaren.

Hydrocotin-afdichting, zuigcontrolefunctie, aan/uit-schakelaar

Veel verpakkingen met bepaalde versies van retourzendingen gebruiken momenteel een hydrocotin-zegel. Hierdoor kan het gedeelte worden afgedicht met het afdichtende polymeer en vervolgens wordt de afdichting verwijderd en de rest verwijderd met een zuignap. Dit kan nogal een gedoe zijn om te gebruiken, dus de hydrocotin vermindert het aantal afdichtingen dat nodig is bij een meer draagbare optie.

Natuurrubber, plamuur of mortel met schroefdop

Een andere optie dan de standaard dekselvarianten, de PTFE-mortel is een geharde thermohardende substantie met een exoskelet (versterkend materiaal) dat de spouw van de dop scheidt. Ook in dit geval is de PTFE niet erg stabiel, dus het product moet worden vervangen wanneer het beschadigd is. De mortel is membraan duurzaam.

Siliconen afdichting:

Zoals de PTFE-mortel maar met een zeer duurzame basis. De siliconen afdichting is ook membraan duurzaam en zorgt voor een zeer eenvoudige toepassing. Eenmaal aangebracht is het een zeer nauwe pasvorm. Siliconenafdichtingen maken het ook mogelijk om de voorbevochtigde bio-kunststofmaterialen na gebruik af te stellen en ter plaatse te reinigen. Net als bij alle andere verslechterende afdichtingsopties, helpt het ook de bruiningseffecten van op koolwaterstof gebaseerde producten te verminderen, evenals de latexmodderigheid die kan komen van de drogende was Mcarons.

Glad hard polyurethaan (Rayon)

Een andere duurzame afdichting van het membraan, het polyurethaan is ook gebaseerd op koolwaterstoffen en is als zodanig niet geldig voor gebruik met micro-vaste stoffen, omdat het de vette olie in de verpakking verspreidt. Het zwarte oppervlak van de polyurethaanafdichting zorgt voor een grotere slijtvastheid en vlekbestendigheid; ideaal om aluminium en koperen blikken te repareren. De eerste keer dat u een Rayon Seal aanbrengt, zult u waarschijnlijk merken waarom de seal als minder schadelijk voor het milieu wordt beschouwd dan een standaard resistente seal. Goedkoop, gemakkelijk te hanteren en heeft nooit vlekken of vlekken op het oppervlak of een witte streep rond de rand. Het is te interessant om dit gedeelte weg te laten. Ik zou graag zien dat een soortgelijk zegel, een die niet op koolwaterstofbasis is, wordt gebruikt op cannabis cupcake.

Vloeibare penetrator

Liquid Penetrator is een meer standaard rubberen band in Tong-stijl, ontworpen om onder druk te worden gebruikt met oplosbare vaste stoffen en oliën. Het wordt geleverd met een lipje dat is ontworpen om onder het deksel van uw glazen / flesfles te gaan en voor altijd bedoeld als een optioneel verwijderingshulpmiddel. In gebruik is het vreemd en alleen aanwezig om de druppel te verwijderen. De andere toepassingen zijn van toepassing op vloeistoffen voor eerste hulp of pentesten. Het is kleiner dan de Liquid Seal, dus je kunt minder in de fles stoppen. Met de Liquid Penetrator verwijder je gemakkelijk een kleine hoeveelheid vloeistof, een paar druppels als je hem onder druk zet en eventueel een klosje gel. Het helpt morsen van licht te voorkomen en lekken zijn zeer eenvoudig op te ruimen.

Speciale artikelen

Veel van deze items kunnen snel worden geïdentificeerd door te kijken naar de afmetingen en gebruikte materialen bij de montage.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.